Joc de taula inspiració manga alicematic heroes

44,00 

Nº jugadors: 2-5
Temps: 60 minuts
Edat: +12

1 en estoc

Categoria: Etiquetes: ,

Nº jugadors: 2-5
Temps: 60 minuts
Edat: +12

'Les Alícies s'estan barallant! Cadascuna vol reconstruir aquest nou món a la seva manera i no sembla que estiguin per la tasca de posar-se d'acord. És per això que la Reina de Cors ha pres cartes en l'assumpte i les va dividir en equips perquè cada grup formi el seu regne al seu gust.

Alicematic Heroes és un d'aquests jocs de taula que necessita diverses partides per esprémer totes les seves opcions. Compta amb elements que ja hem vist en altres títols per recopilar-entorn d'unes regles noves. La seva unió dóna com a resultat una competició que no recorda a cap altra.

El resultat és la suma d'alguns dels punts de Catan i Risk a l'estètica de Tant Cuore. Aquesta novetat té una mica de tot. Sota una estètica animi, es donen cita les majories, el control d'àrees, la conquesta de territoris, el 'set collection', la gestió i fins i tot pinzellades de la construcció de malls.

Aquest batibull de mecàniques porta amb si estratègia, presa de decisions i interacció. Molta interacció. Són molts els jocs que han combinat totes elles, però no els que ofereixen experiències similars.

Els torns en Alicematic Heroes equivalen a ocupar-nos de dos fronts: zona de cartes i zona de conquesta. La sensació és estar gaudint de dos jocs diferents, però amb una connexió entre tots dos. Sense un, l'altre no tindria sentit.

Aquesta original execució precisa de l'equilibri a l'hora de perseguir la victòria. No és senzill, ja que els plans canvien en cada partida. Les nombroses combinacions entre disposició aleatòria d'escenari i mall de cartes permet que cada trobada pugui ser diferent a l'anterior.

Les pròpies cartes que tinguem a la mà, i que anem rebent, determinaran quines opcions plantejar-nos. Totes les franges són importants, per aquest motiu no haguem descuidar cap.

Informació addicional

Pes 0,8 kg