camisa vintage cotó Índia handmade Goa

25,00 

Camises de cotó 100% fetes a ma a a Goa l’Índia.

SKU: N/A Categoria: Etiquetes: , , ,

camisa vintage de cotó Índia handmade a Goa

Camises de cotó 100% fetes a ma a l'Índia.

El meu pare es dedicava a finals dels setanta i a mitjans dels vuitanta a fabricar camises estampades úniques.

Escollia la tela i feia el disseny que després cosia amb l'ajuda d'un sastre.

Son peces originals que en el seu moment havien sigut venudes al flea market d'Anjuna, a Goa, una de les peces de memorabillia dels Goa Freaks.

Podeu veure més coses d'aquesta subcultura a Goa Beatz

També és d'aquesta época alguna de les joies indies que tenim.

Història

Els 70 i 80 eren una época de creacio, d'experimentació, on a Europa encara hi havia molta corrent conservadora, però el jovent tenía ganes de més. Molts europeus i nord americans es van llençar a l'aventura, per viure experiències noves diferents del que tenien a casa. Això va resultar en un moviment de joves cap a Àsia, per descobrir tot allò que s'estaven perdent.

Tots aquells no feien el viatge els hi agradava viure l'experiència a través de les narracions i objectes impresionants que portaven els seus coneguts quan tornaven, creant un mercat per coses exòtiques bastant creixent. És en aquest context és quan sorgeix aqueta línea de camises, donant inspiració a creadors per fer roba diferent, original.

Aquí neixen aquestes camises, que ara són vintage, de cotó de la Índia handmade a Goa, l'epicentre de tot aquest moviment cultural. Les teles són estampats que feien els locals i que eren el motiu principal de inspiració.

N'hi ha diversos models i algunes talles, però totes són del cotó de més bona qualitat.

Rentat

Quan les rentes és recomenable la primera vegada a ma, ja que poden deixar anar algo de color, i les posteriors rentades han de ser en programes d'aigua freda, per evitar perdre els colors.

camisa vintage cotó Índia handmade Goa

Informació addicional

Pes N/A
Colour

Yellow abstract, Soldiers, Brush, Lions